Vorige week heeft de eerste oplevering van Nieuwe Morgen fase 1 in Geerpark Vlijmen plaatsgevonden. Uitvoerder Tony van Riel overhandigde naast de sleutels van hun nieuwe woning ook een bloemetje aan de gelukkige kopers.

De twee-onder-één-kapwoning van kopers Laurens en Diana werd onder begeleiding van Vereniging Eigen Huis opgeleverd en had 0 opleverpunten. Het is de eerste woning die is opgeleverd in fase 1 van Nieuwe Morgen in Vlijmen. Eind 2022 zijn wij gestart met de bouw van fase 1, bestaande uit 38 koopwoningen (4 twee-onder-één-kapwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen met veranda, 2 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen, 20 hoek- en tussenwoningen en 10 parkwoningen).

37 Huurwoningen
Naast de koopwoningen, worden in Nieuwe Morgen fase 1 ook 37 huurwoningen gebouwd voor Woonveste. De oplevering van de eerste huurwoningen start tevens deze week.

De verwachting is dat alle woningen in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd zijn. Nieuwe Morgen is een ontwikkeling van Geerpark B.V., een samenwerking tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans.