Op zaterdag 15 juni nam Janssen de Jong Bouw met 3 projecten deel aan de Dag van de Bouw. Voor één dag stelden we de hekken op de bouwplaats in Heeze, Kaatsheuvel en Venray open voor bezoekers.

Op de Dag van de Bouw kunnen bezoekers in heel Nederland kennismaken met de bouw, op 140 locaties werd de bouwplaats opengesteld. “Stuk voor stuk uitzonderlijke projecten. Ook na zoveel jaren vind ik het nog steeds bijzonder dat zo veel bedrijven hun bouwplaatsen openen en het publiek de kans geven de geheimen van de bouw, infrastructuur en alle bijbehorende techniek te ontdekken. Dat lijkt gewoon maar zo’n open dag vraagt veel voorbereidingstijd en inzet op een vrije dag. Zonder dat het project vertraging mag oplopen!” aldus Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.

Projecten

Tijdens de Dag van de Bouw werden er namens Janssen de Jong Bouw 3 bouwlocaties geopend. Op iedere locatie werden er rondleidingen gegeven, kon men genieten van iets te drinken en was er iets te doen voor de kinderen.

In Venray, aan het project aan de Tedderstraat, werd ons project bezocht door Joep Rats (Directeur Beleid & Vereniging van Bouwend Nederland). Joep Rats kreeg hier een rondleiding door collega’s Peter Renkens en Wim van der Hagen.

Ook in Heeze en Kaatsheuvel werd het een mooie dag, met bijzondere ontmoetingen tussen jong en oud. In totaal hebben we op de 3 projecten bijna 400 bezoekers mogen verwelkomen.

80.000 mensen nodig

De bouw-, infra- en technieksectoren hebben de komende jaren 80.000 mensen nodig, om ook in de toekomst alle wegen te kunnen onderhouden, woningen te kunnen bouwen en de energietransitie op tijd te realiseren. Wie nu kiest voor een opleiding in de bouw, infra of techniek, is straks verzekerd van werk. Van metselaar, uitvoerder, constructeur, installateur tot BIM modelleur.

Ook bij Janssen de Jong Bouw hebben we nog een aantal interessante vacatures.