In Borne bouwt Janssen de Jong Bouw aan twee appartementencomplexen, genaamd Oost Esch. Naar verwachting zullen de eerste opleveringen nog voor de bouwvak plaatsvinden. Tijd voor een update van projectleider Sylvia Martens.

Sylvia barst van de energie. Het is donderdagochtend en Janssen de Jong Bouw is weer begonnen met het ontvangen van kopers op de bouwplaats. “Kopers zijn blij dat ze weer mogen komen kijken naar hun toekomstige thuis,” begint Sylvia. “Natuurlijk gelden er op dit moment bepaalde beperkingen, maar hier zijn onze kopers zich helemaal van bewust. We ontvangen maximaal twee personen – op afstand – en als bijvoorbeeld de keukenleverancier aansluit moet één van onze kopers even wachten buiten het bouwterrein.”

Creativiteit & flexibiliteit

De oplevering van de 15 koopappartementen staat nog gepland voor de bouwvak. De 27 huurappartementen worden later in het jaar opgeleverd. Sylvia: “Ik ben ervan overtuigd dat we dit gaan halen. Natuurlijk hebben we vanwege de coronacrisis een aantal extra obstakels moeten nemen. Zo werden we een tijdje terug gebeld door de leverancier van de liften, onze liften zouden niet geleverd kunnen worden omdat deze in delen geleverd zouden worden vanuit Italië en Spanje. Dan moet je toch wel even creatief na gaan denken. Dus we hebben de leverancier uitgenodigd op de bouwplaats en met hem besproken wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk blijkt er dan toch het een en ander mogelijk en konden de liften met wat flexibiliteit en creativiteit alsnog geleverd worden.”

In het begin van de crisis heeft Janssen de Jong Bouw zoveel mogelijk geëxperimenteerd om haar contactmomenten met kopers digitaal  te houden. “Je ziet in deze tijden dat we altijd blijven zoeken naar manieren om onze kopers betrokken te houden bij hun toekomstige woning. Kopersbegeleiding is hierin echt belangrijk, het is fijn dat je dan kunt vertrouwen op een goed team.”