Het Rundje um ut Hundje staat elk jaar voor genieten en de gezellige sfeer. Ook dit jaar stond langs het parcours weer veel publiek, om niet alleen familie en vrienden aan te moedigen, maar alle lopers die passeerden.

Cijfers
Aan de Janssen de Jong OnderhoudPlus 10KM namen dit jaar ruim 300 lopers deel. Het totaalaantal hardlopers was dit jaar ruim 1.300. Tel daar alle toeschouwers bij op en we kunnen dus gerust concluderen dat het een zeer geslaagde 5e editie was, waarbij we als Janssen de Jong OnderhoudPlus goed vertegenwoordigd waren.

Onze lopers
Dit jaar liepen we met een team van 6 collega’s de 10KM. Gelukkig waren er geen blessures. De collega’s hebben daarom letterlijk hun ‘beste beentje voorgezet’. Als eerste collega kwam dit jaar Maikel Walraven over de finish in de ongelofelijke tijd van 49:40 minuten. Een fantastische prestatie! Maar ook de andere collega’s hebben super nette tijden gelopen. Na 1 uur was iedereen gefinisht! Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de 3e prijs bij de teamloop. We zijn dan ook super trots op onze sportieve collega’s!

Trotse naamsponsor en supporter
Dit jaar hadden we ook een juichpunt op het parcours van de 5KM en 10KM ingericht om alle andere lopers aan te moedigen. En als naamsponsor van de 10KM hadden we een speciaal fotoframe laten maken waar lopers voor de start mee op de foto zijn gezet. Kijk voor alle foto’s van het event op de facebookpagina van het Rundje um ut Hundje.

Kortom: het was weer een prachtige editie. Complimenten voor de organisatie die weer iets moois heeft neergezet.

Foto start en finish