Bij Janssen de Jong Bouw Zuid kent Susanne Saris alle collega’s. En alle collega’s kennen Susanne. Als KVM (Kwaliteit, Veiligheid en Milieu)-coördinator en vertrouwenspersoon komt ze regelmatig over de vloer in de vestigingen en op de bouwplaatsen. “Ik maak graag met iedereen een praatje over ieders werk, persoonlijke zaken of gewoon over ‘koetjes en kalfjes’. Goede contacten zijn heel belangrijk in mijn werk.”

Veiligheid staat hoog in het vaandel in het bedrijf. Als KVM-coördinator ziet Susanne toe op een stipte naleving van de kwaliteits- en veiligheidseisen in de vestigingen en op de bouwplaatsen. “Op de bouwplaatsen loop ik kwaliteits- en veiligheidsrondes met de uitvoerders en controleren we samen alle documenten, of de keuringsaudits goed zijn uitgevoerd en of de veiligheid in orde is.”

Samen met kwaliteitsadviseur Gerrit Banken bereidt ze de projectteams ook voor op de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, die in 2022 van kracht gaat. Omdat Susanne het vertrouwen geniet van veel collega’s, is ze ook de vertrouwenspersoon in het bedrijf. “Collega’s kunnen mij altijd bellen, mailen of appen als ze in vertrouwen iets kwijt willen. Het kan gaan om iets wat er is voorgevallen in werk- of privésfeer of dat er een misstand is gezien. Ik bied een luisterend oor en samen bespreken we welke stappen het beste genomen kunnen worden om het op te lossen.”

De dynamiek en veelzijdigheid van haar werk trekt Susanne enorm aan. “We gaan er met z’n allen altijd 100% voor om een mooi product te realiseren. Als ik na oplevering dan het project zie, denk ik altijd: dat hebben we samen mooi gefixt!”

“We gaan er met z’n allen altijd 100% voor om een mooi product te realiseren.”

Susanne Saris

KVM-coördinator en vertrouwenspersoon, Janssen de Jong Bouw Zuid

Wil je ook graag bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze vacatures. Werken bij één van onze zusterbedrijven kan natuurlijk ook! Alle vacatures bij de bedrijven van Janssen de Jong Groep vind je hier.