Vorige week gingen we op bezoek bij Uitvoerder André in Grubbenvorst. André en zijn team werken hier aan 30 woningen in project de Comert.

De Comert

Nieuwbouwplan de Comert ligt dichtbij het centrum van Grubbenvorst aan de rand van het dorp. Hier was vroeger sportpark de Comert gelegen met tennisbanen en een jeu-de-boulesbaan. Inmiddels zijn de tennisbanen verplaatst en is hier een nieuwbouwplan ontwikkeld voor circa 50 woningen.

Janssen de Jong Bouw realiseert in deze nieuwe wijk 20 koopwoningen voor Janssen de Jong Projectontwikkeling en 10 zeer energiezuinige huurwoningen voor Wonen Limburg. Er worden 8 eengezins rijwoningen, 10 levensloopbestendige woningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. Een mooi woningproject dat de jongeren en ouderen een fijne woonplek geeft in hun eigen woonomgeving.

De 10 levensloopbestendige woningen worden met een Inventum Ecolution uitgevoerd (gasloos door toepassing van een ventilatiewarmtepomp), waarmee de woningen voldoen aan de duurzaamheidsopgave van de corporatie, wat weer ten goede komt aan het milieu en de portemonnee van de huurders.