Breath fresh air


Ionisator

Janssen de Jong Bouw staat niet stil. We onderzoeken continu hoe we het woonplezier in onze woningen kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuwe technologie toe te passen. Zoals een ionisator. Deze stille, intelligente luchtreiniger vangt maar liefst 99,5% van stofdeeltjes in de lucht op en verwijdert tot zelf 99% van alle bacteriën en pollen in een ruimte. Of de ionisator écht het woonplezier verhoogt, onderzoeken we samen met enkele van onze bestaande klanten.

 
Testen met bewoners Hartje de Lanen

De bewoners van het project ‘Hartje de Lanen’ in Rosmalen konden zich voor dit experiment aanmelden en na loting zijn vijf winnaars verrast met een ionisator. De winnaars gaan de komende periode thuis de ionisator te testen. De testperiode loopt tot januari 2022. Hierna nemen we een persoonlijk interview af om de bevindingen en (gezondheids)ervaringen te meten. Zodra de resultaten bekend zijn, zullen we die op deze pagina presenteren.

JAJO INNOVATIE LAB

‘Breath fresh air’ is als quick win ontstaan uit het JAJO INNOVATIE LAB. Tweemaal per jaar doorlopen de medewerkers van Janssen de Jong Bouw, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Janssen de Jong OnderhoudPlus een innovatietraject rond een gericht thema.

Het eerste thema ‘Woongeluk & Gezondheid’ heeft maar liefst 93 ideeën opgeleverd. Hiervan zijn drie experimenten geselecteerd die uitgewerkt zijn én drie quick wins die meteen geïmplementeerd zijn. Zoals Breath fresh air.