Circulair bouwen. Het klinkt als een nieuw containerbegrip, maar Janssen de Jong Bouw en Janssen de Jong Projectontwikkeling zien hierin juist een kans om de geweldige uitdaging van meer woningbouw met veel passie en creativiteit aan te pakken en circulair bouwen concreet te maken. Het is in feite hun bedrijfsambitie geworden. Sinds kort hebben ze in Arnhem een nieuwe vestiging, uiteraard volgens de circulaire gedachte ingericht, om hun maatschappelijke en duurzame bijdrage te leveren aan de bouwopgave van meer dan 35.000 woningen in deze regio.

Janssen de Jong Projectontwikkeling en Janssen de Jong Bouw hebben heel specifiek gekozen om met een eigen kantoor in Arnhem aanwezig te zijn. “We hebben een mooie ambitie voor deze regio”, vertelt Khalid Zerkani, senior ontwikkelingsmanager bij Janssen de Jong Projectontwikkeling. “Kijk naar het gebied tussen Arnhem en Nijmegen. In deze dichtbebouwde regio met weinig bouwlocaties moeten zo’n 35.000 woningen bij komen. Dat vraagt om innovatieve oplossingen. En laat dat nou één van onze krachten zijn!” Alkin Kemperman, directeur Janssen de Jong Bouw Oost, voegt toe: “In feite is het puur ondernemerschap. Kansen zien en deze oppakken.”

Dit is slechts de inleiding van een mooi artikel in het magazine ‘Bouwen in Gelderland’. Via onderstaande button kunt u in het volledige artikel lezen hoe we circulariteit samen concreet maken.