Optimale ruimte

Bouwinfo Goede Morgen Geerpark fase 4

Wat gaan we bouwen?
In fase 4 van deelgebied Goede Morgen komen 24 nul-op-de-meter koopwoningen: hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, allemaal in jaren 30 stijl. Alle woningen zijn verkocht. Op goedemorgengeerpark.nl vind je een plankaart en meer informatie en impressies van de diverse woningtypes.

Waar gaan we bouwen?
Fase 4 is verdeeld over twee deellocaties. Aan de straten Lisdodde en Geerpark (dat is naast Goede Morgen fase 2) bouwen we acht tweekappers en een vrijstaande woning. Aan Pimpernelblauwtje (‘achter’ Goede Morgen fase 3) bouwen we vijf hoek- en tussenwoningen en tien tweekappers.

Janssen de Jong Bouw: even voorstellen
Fase 4 wordt gebouwd door Janssen de Jong Bouw uit Son. Dat doen ze namens Geerpark BV (een samenwerkingsverband met Hendriks Coppelmans).  Samen hebben we de woningen ook ontwikkeld. Janssen de Jong was eerder ook al actief in Geerpark, onder andere in Hof van Morgen en nu in Goede Morgen fase 2.

Het bouwteam bestaat uit: projectleider Marcel Ruijsch, uitvoerder Joris Kerkhof (dagelijkse leiding op de bouwplaats) en natuurlijk de werklieden van Janssen de Jong en alle bouwpartners en onderaannemers.

Joris Kerkhof (Uitvoerder Janssen de Jong Bouw)

Zo kun je ons bereiken
De uitvoerder is tijdens kantooruren bereikbaar op 06-20547259 of ga naar: janssendejongbouw.nl/feedback. De uitvoerder houdt spreekuur in de keet op de bouwplaats, elke woensdag van 15.30-16.00 uur (vrije inloop).

Bouwplanning
Medio april 2020 zijn we gestart met de bouw van deze fase. Hieronder vind je de bouwplanning en ook de volgorde waarin we de woningen bouwen (de bouwrouting). De planning is onder voorbehoud en kan wijzigen bijv. door slecht weer).

 

Bouwplaatsinrichting
Beide bouwlocaties zijn met hekken omheind. De uitvoerders-/en directiekeet van Janssen de Jong staat bij de hoofdpoort aan Lisdodde. De poort van de andere bouwlocatie ligt aan Pimpernelblauwtje (tegenover de huurwoningen van fase 3). Verspreid over het bouwterrein staan opslag- en afvalcontainers en schaftvoorzieningen.

Parkeren en (bouw)verkeer
Medewerkers parkeren op de daarvoor bestemde plekken aan de straten Geerpark (nabij hoek Lisdodde) en aan Pimpernelblauwtje (tegenover de huurwoningen van fase 3). Verder wordt indien nodig gebruikgemaakt van de openbare plekken in de parkeerkoffer in fase 3.

Een gedeelte van de straat Pimpernelblauwtje wordt gedurende de bouw afgesloten voor verkeer (op de afbeelding rood gemarkeerd). De straat Atalanta (oranje gemarkeerd) blijft open voor verkeer. Vrachtverkeer mag hier niet komen. Hier komen verbodsborden. Lisdodde zal incidenteel afgesloten worden bij hijskraangebruik. Ook de verbindingsroute voor langzaam verkeer op de hoek Pimpernelblauwtje richting Mol wordt tijdelijk afgesloten. We zorgen voor een veilige fietsroute via Pimpernelblauwtje naar de Priemsteeg (langs de waterslinger). Deze wordt door bouwverkeer zo min mogelijk gebruikt.

‘Let’s build happiness’ is voor mij: Werken in een efficiënt en slagvaardig team met een no-nonsens mentaliteit.

Robert-Jan Mellema

Projectleider