Optimale ruimte

Bouwinfo Goede Morgen Geerpark fase 2

Wat gaan we bouwen?
In fase 2 (het gebied tussen het park en fase 1) komen 53 nul-op-de-meter koopwoningen: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, patiowoningen en vrijstaande woningen, allemaal in jaren 30 stijl. Alle woningen zijn verkocht. Hier vind je ook meer informatie en impressies van de diverse woningtypes). Op goedemorgengeerpark.nl vind je een plankaart en meer informatie en impressies van de diverse woningtypes.

Janssen de Jong Bouw: even voorstellen
Fase 2 wordt gebouwd door Janssen de Jong Bouw uit Son. Dat doen ze namens Geerpark BV (een samenwerkingsverband met Hendriks Coppelmans).  Samen hebben we de woningen ook ontwikkeld. Janssen de Jong was eerder ook al actief in Geerpark, onder andere in Hof van Morgen.

Het bouwteam bestaat uit: projectleider Marcel Ruijsch, uitvoerder Ronald van Cleef (dagelijkse leiding op de bouwplaats), uitvoerder Nick van Weert en natuurlijk de werklieden van Janssen de Jong en alle bouwpartners en onderaannemers.

Zo kun je ons bereiken
De uitvoerder is tijdens kantooruren bereikbaar op 06-13935526 of ga naar: janssendejongbouw.nl/feedback. De uitvoerder houdt spreekuur in de keet op de bouwplaats, elke woensdag van 15.30-16.00 uur (vrije inloop).

 

Bouwplanning
In juni 2019 zijn we gestart met de bouw van deze fase. Hieronder vind je de bouwplanning en ook de volgorde waarin we de woningen bouwen (de bouwrouting). De planning is onder voorbehoud en kan wijzigen bijv. door slecht weer).

 

 

Bouwplaatsinrichting
De uitvoerders-/en directiekeet van Janssen de Jong staat bij de hoofdpoort aan Lisdodde. Verspreid over het bouwterrein staan opslag- en afvalcontainers en schaftvoorzieningen.

‘Let’s build happiness’ is voor mij: Werken in een efficiënt en slagvaardig team met een no-nonsens mentaliteit.

Robert-Jan Mellema

Projectleider