Als corporatie heb je het beste met je huurders voor. Je wilt betaalbare, comfortabele woningen realiseren van uitstekende kwaliteit. Zoek niet verder, want op Janssen de Jong Bouw kun je rekenen. Met ons nieuwe woningbouwconcept ModuFair bouwen we maatschappelijk verantwoorde woningen. Woningen die van hoge kwaliteit zijn en die betaalbaar zijn. Bovendien profiteer je van allerlei voordelen voor een zorgeloos proces.

Bij Janssen de Jong Bouw willen we iedere corporatie blij maken. Dat doen we met ModuFair. In het voortraject berekenen we samen de kosten voor het gewenste woonproduct met onze ModuFair Calculator. Alle woningtypen zijn mogelijk, zowel grondgebonden als gestapeld. Zo maken we woongeluk voor iedereen toegankelijk.

Betaalbaarheid
Janssen de Jong Bouw is aangesloten bij Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB). ModuFair gebruikt geprefabriceerde elementen waardoor we snel en efficiënt woningen bouwen voor een aantrekkelijke prijs. Door conceptuele bouw benutten we de productiecapaciteit maximaal. We kunnen daarom eenvoudig opschalen naar het aantal gewenste woningen tegen lage kosten. ModuFair-woningen voldoen aan de richtprijzen van Netwerk Conceptueel Bouwen, waardoor je verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Investeer in energiezuinigheid
Ook bieden we energieconcepten die passen bij jouw duurzaamheidsdoelstellingen als corporatie. Door deze energiezuinige concepten is een energieprestatievergoeding (EPV) mogelijk. Met de EPV kun je meer investeren in een duurzame, comfortabele woning. Onze monitoringssystemen maken het energieverbruik van de woningen voor jou inzichtelijk. Geen zorgen, want ook aan gebruikersgemak is gedacht. Alle duurzame installaties zijn eenvoudig te bedienen door de bewoner.

Duurzaam én circulair
ModuFair is ook eerlijk op het gebied van duurzaamheid. De woning wordt zo duurzaam opgebouwd als jij wil. Zo kun je kiezen voor gecertificeerde duurzame oplossingen die bijdragen aan de circulariteit van een woning, zoals FSC-gecertificeerd hout of circulair beton. We werken namelijk samen met New Horizon, die zoveel mogelijk grondstoffen en materialen uit bestaande gebouwen ‘oogst’ en geschikt maakt voor hergebruik. Zo realiseer je dus ook je circulariteitsambities met ModuFair.

Daarnaast werkt Janssen de Jong Bouw samen met Madaster om voor alle ModuFair woningen een materialenpaspoort beschikbaar te kunnen stellen. Hiermee is snel inzichtelijk welke materialen hergebruikt zijn of in de toekomst kunnen worden én wat de Milieu Prestatie Gebouwen (MPG)-score van de woningen is.

Ontzorgen
Op de korte termijn neemt Janssen de Jong Bouw de huurdersbegeleiding uit handen. Wij begeleiden de huurder volledig en zorgen voor een soepel proces en tevreden bewoners. Maar ook op de lange termijn, als de woningen zijn opgeleverd, kun je op ons rekenen. Je kunt namelijk kiezen voor een onderhoudspakket. Voor iedere woning stellen we een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) op. Hierin vind je alle kosten voor de komende 30 jaar om de woning in goede conditie te houden. Dan weet je welke kosten je aan onderhoud kunt verwachten. Neem je bij ons een onderhoudspakket af, dan onderhouden wij de woning voor een afgesproken termijn tegen een vast tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Wil je meer weten over ModuFair? Kijk dan hier of neem contact op met onze Manager ModuFair, Ron Schamp.