De bouw van de allerlaatste woningen van Geerpark in Vlijmen is gestart. Op 2 mei jl. vierden we dit feestelijke moment op de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 2. Namens Geerpark BV waren alle kopers en projectbetrokkenen uitgenodigd om samen deze mijlpaal te vieren.

In een tent op de bouwplaats heette Peter Heuvelink namens Geerpark BV de genodigden van harte welkom. Vervolgens nam Marcel Ruijsch van Janssen de Jong Bouw de kopers mee in de bouwplanning. Ter afsluiting deelde wethouder Johan Meesters van de gemeente Heusden zijn enthousiasme voor dit project en verwelkomde hij de kopers in de gemeente Heusden. Na een toost op de voorspoedige bouw konden de kopers de bouwplaats bezichtigen en was er tijd om kennis te maken met de toekomstige buren.

In Nieuwe Morgen  fase 2 worden 42 koopwoningen en 6 huurwoningen in verschillende typologieën gebouwd. De woningen hebben een moderne-landelijke architectuur met fraaie details zoals luifels en veranda’s. Geerpark staat bekend om het duurzame karakter van de wijk. Deze woningen zijn dan ook gasloos en nul-op-de-meter, met hoogrendement bodemwarmtepompen, wat resulteert in duurzaam wonen en een aanzienlijk lage energierekening.

Met het einde van de realisatie van Geerpark in zicht, is te zien wat een prachtige woonomgeving het is geworden. Deze duurzame woonwijk groeit harmonieus tussen de waterslinger en het park. Buiten zijn en buiten spelen zijn hier vanzelfsprekend, met een prachtig aangelegd park, een fruitboomgaard en het uitnodigende Laarzenpad.

Geerpark is een ontwikkeling van Geerpark BV, een samenwerking tussen Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling.

We verwachten de eerste woningen eind 2024 te kunnen opleveren.