Ook dit jaar nemen Janssen de Jong Groep en haar dochterondernemingen deel aan PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland. Het thema voor deze 15e editie is “ARE WE FIT FOR THE FUTURE?”

Anticiperen op de toekomst

Momenteel zitten we middenin een hoogconjunctuur en is er alom positiviteit in de markt. We weten dat er een aantal strategische vraagstukken zijn die de toekomst van onze sector drastisch zullen beïnvloeden. Anticiperen we in deze drukke tijd wel voldoende op trends, regelgeving en innovaties die er op ons af komen? Het realiseren van een toekomstbestendige stad en samenleving vraagt immers vandaag al om fundamentele keuzen.

Let’s build happiness

Voor Janssen de Jong Groep geldt dat we hier eenduidig “ja” op kunnen antwoorden. We are fit for the future! Met specialistische dochterondernemingen, betrokken medewerkers, hoge klanttevredenheid en innovatieve concepten bouwen wij gezamenlijk aan geluk. Tijdens de PROVADA zal klanttevredenheid dan ook het onderwerp van gesprek zijn. Laat u informeren en inspireren tijdens onze kennissessies over klanttevredenheid, de wet kwaliteitsborging voor het bouwen en NPS scores en neem aansluitend deel aan onze dagelijkse netwerklunches.
Laat u verrassen en beleef #letsbuildhappiness in onze stand!

U vindt onze volledig vernieuwde stand in hal 12, standnummer 51. Wij verzorgen dagelijks inspirerende presentaties en netwerklunches in onze stand.

Programma

Dinsdag 4 juni om 12.30 u (inclusief netwerklunch)
Hoe de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) tot hogere klanttevredenheid leidt
Spreker: Ivo van der Mark, Algemeen Directeur Cluster Bedrijfshuisvesting Janssen de Jong Groep

 

 

 

Woensdag 5 juni om 10.30 u (inclusief netwerklunch)
Het leven is verwarrend eenvoudig…..
Spreker: Jan van Setten, veelgevraagd spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap.

 

 

 

Donderdag 6 juni om 12.30 u (inclusief netwerklunch)
Renovatie Rijksmuseum: van lopende band naar focus op klant.
Een praktijkcasus vernieuwende klantgestuurde monumentale renovatie bij het Rijksmuseum.
Spreker: Karel Kalis, Bedrijfsleider Service & Onderhoud Koninklijke Woudenberg

Toegangskaarten

Om PROVADA 2019 te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn verkrijgbaar via PROVADA. De beurs is van 4 t/m 6 juni dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.