Op 25 januari a.s. vindt in Amsterdam de Woon Concepten Dag (WOCODA) plaats. WOCODA 2024 is de verbindende dag voor woonconcepten in Nederland. Huisvestingsprofessionals komen samen om de laatste trends van de woningmarkt te bespreken. De woningbouwversnelling en het huisvesten van specifieke doelgroepen is een actueel thema in de landelijke politiek. Woonconcepten dragen bij aan de versnelling van nieuwbouw maar bieden ook oplossingen binnen de bestaande bouw.

ModuFair: snel, betaalbaar en circulair
Als Janssen de Jong Bouw zijn we aanwezig met ons woningbouwconcept ModuFair. Met ModuFair bouwen we snel, betaalbaar en circulair woningen. Met de Woonstandaard 3.0 als leidraad, hebben we samen met B2 architecten, verschillende Product Marktcombinaties vanuit ModuFair uitgewerkt. We vertellen je er graag alles over in stand 46!

Ook zusterbedrijven Janssen de Jong OnderhoudPlus en Revolve zijn op de WOCODA aanwezig met het Renovatiechallenge winnende concept RE-DO.  Met dit renovatieconcept gaan ze 12 woningen voor de Alliantie circulair renoveren in Bussum.

Locatie en tijd
Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam
Donderdag 25 januari 2024, van 10:00 tot 19:00 uur
WOCODA is gratis te bezoeken door gemeenten en woningcorporaties.

Je vindt ons in stand 46.