Janssen de Jong Groep en haar groepsondernemingen nemen van 30 mei t/m 1 juni a.s. deel aan PROVADA 2017. Deze beurs vindt plaats in de RAI in Amsterdam en staat bekend als de belangrijkste vastgoedbeurs van Nederland.

Connecting the future
Het beursthema dit jaar is Connecting the future. Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. Op steeds meer vlakken is de vastgoedwereld in staat onze levens ingrijpend te veranderen. De mogelijkheden lijken slechts te worden begrensd door maatschappelijke acceptatie: Wat vinden we er met z’n allen van? Verbinden, dat is een sleutelbegrip. Wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen.

#JaJoExperience
Janssen de Jong Groep speelt hier in haar stand op innovatieve wijze op in. Geniet van onze inspirerende kennissessies of neem deel aan onze netwerklunch. Laat u verrassen en beleef de #JaJoExperience in onze stand! En als u er toch bent, geniet dan gelijk van onze heerlijke baristo koffie met lekkernij. Op diverse social media kanalen zijn de ontwikkelingen voor, tijdens en na de beurs te volgen middels #JaJoExperience. U vindt ons in hal 12, standnummer 51, naast het Corporatieplein.

Inspirerende kennissessies
Janssen de Jong Groep heeft klantgericht werken hoog in het vaandel staan. Wij geloven in samenwerken en kennisdeling. Ook tijdens PROVADA 2017 inspireren wij u graag met onze kennissessie(s). Het programma treft u op korte termijn op onze website.

Netwerklunch
Op woensdag 31 mei vindt er om 12.30 uur een netwerklunch op onze stand plaats. Ir. drs. H.N.J. Smits – CEO van Janssen de Jong Groep – zal de netwerklunch starten met een welkomstwoord. U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze netwerklunch.

Toegangskaarten
Let op: om PROVADA 2017 te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn verkrijgbaar via PROVADA. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.