Janssen de Jong Groep en haar dochterondernemingen nemen van 5 t/m 7 juni a.s. deel aan PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland.

Innovatie staat hoog op ieders agenda, er wordt flink geëxperimenteerd in vastgoedland. Maar hoe maak je die investering waardevol? Wat gaat aan innovatie vooraf en wat komt erna? Drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. PROVADA concentreert zich dit jaar op de voorwaarden voor vernieuwing.

Ook Janssen de Jong Groep focust continu op Innovatie. Wij hebben voor de komende drie jaar onze strategie bepaald, die zich laat vertalen in de nieuwe slogan “Let’s build happiness”. Deze woorden geven exact datgene weer waar wij de komende jaren nog meer onze focus op willen leggen: bouwen aan geluk, welzijn en welvaart door het bouwen van duurzame gebouwen.

Tijdens de PROVADA zal op onze stand duurzaamheid en innovatie dan ook het onderwerp van gesprek zijn. Laat u informeren en inspireren tijdens onze kennissessies over energetisch bouwen, circulariteit en gasloos bouwen, ben aanwezig tijdens de lancering van een nieuw innovatief bouwconcept en neem aansluitend deel aan onze dagelijkse netwerklunches.

Laat u verrassen en beleef de #letsbuildhappiness in onze stand! U vindt ons in hal 12, standnummer 51. Om u op weg te helpen: kijk naar boven en volg de lichtbollen met het logo van Janssen de Jong.

PROGRAMMA

Dinsdag 5 juni
Tijdstip: 12.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: Energetisch bouwen
Spreker: Rendall van Muijden en Maikel Walraven

Woensdag 6 juni
Tijdstip: 12.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: Circulariteit en gasloos bouwen
Spreker: Mark van Doorn

Donderdag 7 juni
Tijdstip: 12.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: Lancering nieuw innovatief bouwconcept
Spreker: Ivo van der Mark

TOEGANGSKAARTEN
Om PROVADA 2017 te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn verkrijgbaar via PROVADA. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.