Op zaterdag 18 juni 2022, tijdens de Dag van de Bouw, openen wij de deuren van de bouwplaats van Amadeiro in ‘s-Hertogenbosch. Kom kijken wat er achter de imposante schutting gebeurt en hoe het staat met de bouw van dit nieuwe stukje Bossche binnenstad.

ZATERDAG 18 JUNI, 10.00 – 13.00 UUR
BOUWPLAATS AMADEIRO
OUDE HULST, ‘s-HERTOGENBOSCH

Programma:

De bouwplaats van Amadeiro is tussen 10.00 uur en 13.00 uur geopend voor het publiek. Je kunt zonder reservering of afspraak binnenlopen. De entree bevindt zich aan de Oude Hulst in ‘s-Hertogenbosch. Op het binnenterrein staan onze medewerkers klaar om uitleg te geven over de realisatie van dit omvangrijke project. We geven een sneak preview en openen delen van de nieuwbouw om van binnen te bekijken. Voor kinderen is er een springkussen en iets lekkers.

Uiteraard zorgen wij voor een gastvrij ontvangst. Zin in een lekkere espresso of thee? CasaBarista verzorgt het graag. We kijken ernaar uit om je te ontvangen!

NB: het is niet mogelijk om te parkeren op de bouwplaats Amadeiro. Wij adviseren gebruik te maken van de publieke parkeervoorzieningen in ‘s-Hertogenbosch.

Amadeiro

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch ontstaat Amadeiro Urban Living. Het voormalig KPN-terrein, voorheen een gesloten enclave, wordt een levendig en openbaar toegankelijk gebied waar gewoond, gewerkt en geleefd kan worden. Eind 2020 is Janssen de Jong Bouw gestart met de sanering en gedeeltelijke sloop van het KPN gebouw om vervolgens te starten met de realisatie van de parkeergarage. Hierboven is het project op te delen in drie blokken: noord, midden en zuid. Het noordblok bevat 62 appartementen die in opdracht van woningcorporatie Zayaz worden gerealiseerd, de bouw is al vergevorderd. Het zuidblok bestaat uit 158 appartementen die in opdracht van MN worden gerealiseerd. Het zuidblok is nog volop in aanbouw en bevindt zich in de ruwbouwfase. Het middenblok wordt momenteel gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

De totstandkoming van Amadeiro leggen we vast in een korte videoreeks. In deel 1: wat maakt Amadeiro zo bijzonder voor de gemeente, ontwikkelaar en de bouwer?