Met ingang van 1 november 2020 is Alkin Kemperman de nieuwe vestigingsdirecteur van Janssen de Jong Bouw Oost. Alkin: “De richting waarin het bedrijf wil past precies binnen mijn persoonlijke ambities. De koers is er, het ondernemerschap, en de drive. Hiermee slaan we de brug naar de jeugd, dus de toekomst.”

Louis Camps, Algemeen Directeur Cluster Wonen van de Janssen de Jong Groep: “Alkin heeft in zijn voorgaande functies een flinke dosis ervaring opgedaan, deze ervaring komt zeer goed van pas in zijn nieuwe rol bij Janssen de Jong Bouw. We zijn als bedrijf volop in beweging en de deskundigheid en gedrevenheid van Alkin zijn daarbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de juiste man op de juiste plaats is.”

Alkin is blij met zijn benoeming en kijkt uit naar de uitdagingen welke er op zijn pad zullen gaan komen. Zijn achtergrond in de bouw gaat terug naar 2003, wanneer hij aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) start aan de opleiding Bouwkunde. “Na mijn opleiding ben ik begonnen als Assistent Uitvoerder. Ik wilde graag iets extra’s toevoegen aan mijn ervaring, vandaar dat ik aan de slag ging op de Duitse projecten. Voor mij was het een hele bewuste keuze om te beginnen met mijn voeten in de klei, om vanuit hier door te groeien richting het Management Team.”

Na een periode waarin Alkin van Assistent Uitvoerder is doorgegroeid naar Projectleider was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond hij bij een landelijk opererend bouwbedrijf, waar hij bijna 5 jaar werkzaam is geweest als Bedrijfsleider en Vestigingsleider.

“Voor mij is dit het juiste moment om te beginnen bij Janssen de Jong Bouw. Uit de gesprekken die ik tot nu toe heb gevoerd met diverse collega’s blijken de drive en het ondernemerschap die er heersen binnen deze organisatie,” aldus Alkin.

“Ik heb echt zin om te beginnen aan deze uitdaging, want dat gaat het zeker worden. Janssen de Jong Bouw is van nature een traditionele aannemer, maar met ontwikkelingen zoals ModuFair zie ik dat het bedrijf bezig is aan een serieuze transitie richting de toekomst. Het belangrijkste vind ik dat we deze transitie samen doormaken. Natuurlijk intern, maar ook extern. Teamwork!”