Janssen de Jong Bouw Oost in Hengelo verwelkomt per 1 april Alexander van Dijk als commercieel teamleider. Hij zal samen met Enzo van Veelen, data scientist bij Janssen de Jong Bouw, de regionale markten in kaart brengen en aan de hand van de verzamelde en geanalyseerde data onze organisatie van de juiste strategische informatie gaan voorzien.

Alexander: “De bouw is van origine vrij traditioneel, ook als het gaat om acquisitie. Ik vind het interessant om hier met een vernieuwende blik naar te kijken. Wat mij bij Janssen de Jong Bouw aanspreekt is dat er wordt gedacht in mogelijkheden, ondernemerschap en innovatie. Ik heb een achtergrond in (bouwtechnische) bedrijfskunde, commercie en IT. Commerciële activiteiten, innovatie en propositie-ontwikkeling zijn voor mij bekende terreinen. Hierbij denk ik graag met de klant mee om een betrouwbare en innovatieve partner te zijn”.

Marktpartijen verbinden

Alkin Kemperman, directeur Janssen de Jong Bouw Oost: “Met de komst van Alexander geven we onze groeiambitie in de regio een kwaliteitsimpuls. Het commerciële team houdt zich bezig met het in kaart brengen van marktontwikkelingen, netwerken en trends. Deze kennis stelt ons in staat beter in te spelen op klantwensen en innovaties en marktpartijen te verbinden. We kijken uit naar de komst van Alexander en wensen hem veel succes en plezier bij onze organisatie.”

Alexander is bereikbaar via a.vankleef-vandijk@bouw.jajo.com en telefoonnummer 06  286 203 49.