De medewerker centraal. Dat is één van de strategische pijlers van Janssen de Jong Groep. 2017 ging de boeken in als het jaar van de medewerker en in 2018 was Operational Exellence het jaarthema. 2019 staat in het teken van “De gezondheid van onze medewerkers”.

Elk kwartaal een ander thema

Een goede gezondheid bevat verschillende aspecten. Daarom hebben we gekozen voor vier thema’s die betrekking hebben op gezondheid. Gedurende het hele jaar geven we door middel van verschillende acties invulling aan deze thema’s.

 • Kwartaal 1: voeding
  Gezond leven begint met gezonde voeding. We willen onze medewerkers ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van eten en drinken.
 • Kwartaal 2: beweging
  Beweeg je voldoende én beweeg je ook goed? Til je op de juiste manier? Is je werkplek goed ingericht? Deze vragen komen in het tweede kwartaal aan de orde.
 • Kwartaal 3: balans werk/privé
  Bouw je voldoende rustmomenten in en hoe ervaar je je werkdruk? De focus ligt in het derde kwartaal op een goede balans tussen werk en privé.
 • Kwartaal 4: veiligheid
  Tijdens de donkere dagen vragen veiligheid op de bouwplaats én onderweg weer extra aandacht. Uiteraard is veiligheid dagelijks een belangrijk speerpunt, maar in kwartaal vier zullen we hier nog meer aandacht aan besteden.

De kop is eraf

De kick-off van het themajaar vond plaats in de vorm van een leuke attentie: iedere medewerker heeft een Janssen de Jong Groep Dopper ontvangen. Vaker water drinken of een gezonde smoothie meenemen naar het werk wordt hiermee een stuk makkelijker.

De volgende actie op de kalender is een wedstrijd voor het lekkerste recept. We rekenen op veel gezonde inzendingen van onze medewerkers.

Via onze website en social media kanalen houden wij u op de hoogte van alle activiteiten. Samen gaan we er een mooi en gezond jaar van maken! #Letsbuildhappiness