Hartje de Lanen is 20 levensloopbestendige woningen rijker. Vandaag zijn door uitvoerder Joris Kerkhof de laatste woningen opgeleverd in deze nieuwe wijk in de Groote Wielen, ten oosten van ’s-Hertogenbosch.

 “Wij vinden het belangrijk dat een oplevering altijd een feestje is,” aldus Joris. “Kopers zijn vaak al lange tijd betrokken bij het proces en dit is toch wel hét moment waar zij naar uitkijken. Ik neem altijd ruim de tijd voor een oplevering, de woningen zijn met veel aandacht gebouwd dus verdienen ze ook een uitgebreide oplevering.” Dat dit door kopers wordt gewaardeerd blijkt wel uit de cijfers uit onze klanttevredenheidsonderzoeken waarin gemiddeld een 8 wordt behaald.

Eerste ModuFair project

De woningen in Hartje de Lanen zijn de eerste woningen die zijn uitgevoerd in ModuFair, het nieuwe bouwconcept van Janssen de Jong Bouw. Met acht zekerheden biedt ModuFair een oplossing waarmee we iedere corporatie, belegger en projectontwikkelaar blij willen maken.

Joris: “ModuFair biedt behalve voor corporaties, beleggers en projectontwikkelaars ook echt voordelen voor de eindgebruiker én het bouwteam. Voor de bewoner biedt het een enorme vrijheid in het samenstellen van hun nieuwe woning. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een uitbouw wordt de meerprijs hiervan direct zichtbaar. Deze koperskeuzes worden ook direct gekoppeld aan het BIM-model, wat weer veel werk scheelt voor onze werkvoorbereiders.”

Hartje de Lanen

Hartje De Lanen bestaat uit 20 levensloopbestendige woningen, modern en ruim van opzet. Kenmerkend is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, duurzaam en comfortabel.

Het project bestaat uit ruime tweekappers en royale vrijstaand geschakelde woning. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond, dit maakt de woningen volledig levensloopbestendig.

Tijdens de bouwperiode is er een projectfilm opgenomen van de werkzaamheden. In deze film zie je in een oogopslag de verschillende fasen in het bouwproces. Meer weten over ModuFair? Bekijk modufair.nl.